Butlletí EspaiS@lut
Gener 2018 - #69

El Servei de Salut Pública informa

Nous materials de benestar emocional

© Servei de Salut Pública / Diputació de Barcelona

© Servei de Salut Pública / Diputació de Barcelona

Des del Servei de Salut Pública oferim als municipis un seguit de recursos amb la intenció de potenciar coneixements, actituds i hàbits favorables per gaudir d'un bon equilibri personal i fomentar així el benestar emocional de les persones. A partir d'aquest mes de gener disposem de dos nous materials que van adreçats als assistents dels tallers envers el benestar emocional (Estratègies per afavorir el desenvolupament de les competències personals i Xerrada d’autoestima i adolescència) del Catàleg d’activitats d’educació per a la salut de 2018.

L’adolescència és una etapa en la que tant els joves, com totes aquelles persones que estan en contacte amb ells, s’han d’adaptar a una gran quantitat de canvis no només físics sinó també psicològics. Aquests canvis moltes vegades poden generar inseguretats, malestar, por ... fet que pot provocar una baixada en la seva autoestima, i per aquest motiu s’han de potenciar els aspectes positius lligats al desenvolupament emocional d’aquesta etapa.

Mima’t, accepta’t, cuida’t, somriu, valora’t, estima’t, supera’t són els missatges que es volen transmetre a través d’unes polseres que s’han dissenyat pels alumnes de primer cicle d’ESO que participaran en el taller Estratègies per afavorir el desenvolupament de les competències personals. L’objectiu d’aquest material és reforçar l’autoestima, millorar el concepte de si mateixos, identificant aquells aspectes positius i capacitats que tenen els adolescents.

Tinc un adolescent a casa, és l’altre material que, en aquest cas s’ha actualitzat i que es posarà a disposició dels pares i mares assistents a la Xerrada d’autoestima i adolescència, amb l’objectiu d’ajudar-los a entendre tots aquests canvis i que així puguin mantenir una actitud positiva cap als seus fills i filles. Aquest material també està disponible per descarregar-lo des del nostre web.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #69 - Gener 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS