Butlletí EspaiS@lut
Gener 2018 - #69

El Servei de Salut Pública informa

Oferta de mòduls del Màster de Salut Pública de la UPF

@ Universitat Pompeu Fabra

@ Universitat Pompeu Fabra

La formació del personal tècnic municipal, que treballa en l’àmbit de la salut pública, és un dels objectius del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

Així, un any més, en el marc del conveni de col·laboració entre la Diputació i la Universitat Pompeu Fabra organitzadora del Màster de Salut Pública, s’ha ofert la possibilitat que set tècnics municipals puguin participar com alumnes en algun dels mòduls que conformen els màster i que tenen interès pel món local.

En concret enguany s’han rebut vint-i-nou sol·licituds per poder cursar algun mòdul, de les quals tan sols s’ha pogut donar una resposta positiva a set. El mòdul més sol·licitat per part dels beneficiats ha estat el de Protecció de la Salut que podran cursar quatre persones, seguit del de Salut Comunitària que el durant a terme dues i finalment una persona podrà dur a terme el mòdul de Salut Pública Local.

Aquesta formació de qualitat es valora molt positivament des del Servei de Salut Pública, per aquest motiu seguirem apostant per poder continuar oferint aquests mòduls al personal tècnic del món local que treballa en salut pública.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #69 - Gener 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS