Butlletí EspaiS@lut
Març 2018 - #71

El Servei de Salut Pública informa

Nova edició dels Tallers d'esmorzar complet i saludable

© iStock.com / Yulia_Davidovich

© iStock.com / Yulia_Davidovich

La base d’una bona alimentació comença per un esmorzar saludable. Dels tres àpats principals, l’esmorzar és el més important ja que ens subministra l’energia necessària per començar el dia i dur a terme les activitats quotidianes. Prendre un esmorzar adequat ajuda a millorar el rendiment físic i intel·lectual, a prevenir problemes de salut i a gaudir d’un millor benestar emocional.

Amb l’objectiu de millorar els hàbits d’esmorzar dels adolescents, el Servei de Salut Pública ofereix, a tots els ajuntaments de la demarcació territorial de Barcelona, una nova edició del Taller d’esmorzar complet i saludable, dirigit a l’alumnat de 3r d’ESO.

L’activitat té una durada d’1 hora i 15 minuts,i consta d'una part teòrica i una pràctica, en què s'elabora un esmorzar saludable. Quan acaba l’activitat, es lliura una llibreta amb informació sobre l’esmorzar i consells per a una alimentació saludable.

Trobareu més informació d’aquest taller i el formulari de sol·licitud a: http://www.diba.cat/web/salutpublica/ambits_alimentacio_saludable#Tallers_esmorzar_saludable 

En cas que hi esteu interessats, empleneu les dades del formulari de sol·licitud, signeu-lo i trameteu-lo, per Registre electrònic, al Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona. El termini de sol·licitud finalitza el 28 de març de 2018.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #71 - Març 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS