Butlletí EspaiS@lut
Abril 2018 - #72

El Servei de Salut Pública informa

Actualització dels recursos "Menja bé, tu hi guanyes!"

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

L’exposició «Menja bé, tu hi guanyes!», que el Servei de Salut Pública ofereix als ajuntaments, promou l’aprenentatge per a seguir una alimentació saludable i explica la importància dels hàbits higiènics, l’activitat física i el descans en els infants de 8 a 12 anys.

Ara el Servei de Salut Pública posa al vostre abast l’actualització de la guia de l’exposició, així com la renovació i ampliació dels jocs interactius que la complementen.

La nova Guia pretén ser una eina de suport més adequada per dinamitzar les visites i alhora, també, esdevenir un recurs educatiu útil a l’aula, amb el reforç de les imatges dels plafons, tot disponible a la pàgina web de Salut Pública.

Els 14 jocs interactius renovats busquen potenciar l’aprenentatge i la motivació dels infants, de manera lúdica, posant a prova els coneixements, les habilitats i les competències sobre alimentació i hàbits saludables. La disponibilitat d’aquests jocs al web de Salut Pública possibilita l’aprenentatge, en qualsevol moment i des de qualsevol tipus de dispositiu: ordinador, tauleta tàctil i mòbil.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #72 - Abril 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS