Butlletí EspaiS@lut
Juny 2018 - #75

El Servei de Salut Pública informa

Reunió amb els Serveis Regionals de la Catalunya Central de l’ASPCAT pel control sanitari de l’aigua de consum

© iStock.com / Sergey Tarasov

© iStock.com / Sergey Tarasov

El darrer 17 de maig, tècnics del Servei de Salut Pública i dels Serveis Regionals de la Catalunya Central de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, es van reunir per coordinar-se i oferir un millor servei als municipis que reben suport per part de la Diputació, en l’àmbit de les aigües de consum humà.

En la reunió es van tractar aspectes concrets de les tasques i responsabilitats dels municipis en relació a la gestió dels serveis municipals d’abastament d’aigua, així com de les diferents activitats en les quals es materialitza el suport ofert per la Diputació. A partir d’aquí, es van acordar diverses accions de coordinació amb els tècnics de l’Agència de Salut Pública de Catalunya per tal d’optimitzar els recursos i assolir l’objectiu de garantir la qualitat sanitària de l’aigua de consum humà als abastaments.

Amb aquesta trobada s’inicia una estratègia de treball més transversal, amb criteris més homogenis i optimització de recursos de la qual es beneficiaran els 110 municipis que actualment reben suport pel control sanitari de l’aigua de consum humà.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #75 - Juny 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS