Butlletí EspaiS@lut
Juny 2018 - #75

Recursos recomanats

Efectivitat de l’hipoclorit sòdic per a la desinfecció de vegetals que es consumeixen crus en el marc de la restauració col·lectiva

Opinió aprovada pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària (febrer de 2018).

La preparació d’amanides i altres vegetals de consum en cru és una pràctica habitual als establiments de restauració i, per tant, aquest document afecta directament als municipis que fan la vigilància i control d’aquests establiments de competència municipal.

Més informació.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #75 - Juny 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS