Butlletí EspaiS@lut
Juny 2018 - #75

Setmana sense fum

Calella

© Ajuntament de Calella

© Ajuntament de Calella

En el marc de la “Setmana sense fum" d'enguany que es va celebrar del dijous 24 al dijous 31 de maig, des de l'Ajuntament de Calella i en col·laboració amb l'ABS es van realitzar les següents actuacions:

 

Activitats

 

  1. Tallers prevenció tabac 6è d'EP: Des del 22 de març s'han realitzat els tallers de prevenció de consum de tabac als alumnes de 6è d'EP de les escoles de Calella. Es tracta d'un taller d'una hora de durada que imparteix el Dr. Josep M. Mengíbar i la tècnica de prevenció de drogues, Mar Latorre.
  2. Concurs Espots sense Fum: els mateixos alumnes que van realitzar el taller van presentar un petit espot amb la intenció de reflexionar sobre l'hàbit de fumar. El mateix dia 31 es van lliurar els premis al guanyador i a dos finalistes a la Sala de Plens en companyia de mestres i familiars.
    - Enllaç a l'espot guanyador
    - Enllaç als espots finalistes:
      -https://www.youtube.com/watch?v=KYTt6JyUARc
      -https://www.youtube.com/watch?v=ICOd_cTw5Og
  3. Tallers a l'hora del pati dels instituts de Calella. El taller va consistir en una bateria de preguntes sobre el tabac, mites, efectes i riscos. Cada pregunta els hi donarva uns punts i per cada punt podien treure un globus negre dels pulmoms i canviar-lo per un globus de color rosa. L'objectiu era aconseguir uns pulmons sans. El va realitzar el tècnic de promoció de la salut el dia 25 de maig.
  4. Edició del cartell de la setmana sense fum amb els logos de l'Ajuntament.
  5. Taula Rodona a Radio Calella Televisió. Programa divulgatiu el dia 31 on es va comptar amb un infermer especialista en tabac, una llevadora, un exfumador i un farmcèutic i on es van abordar riscos, tractaments i l'experiència d'algú que ho ha aconseguit.
     - Enllaç al programa de radio.
  6. Paradeta informativa en col·laboració amb l'ABS a la Pl. Vicenç Ferrer el dia 31 a la tarda.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #75 - Juny 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS