Butlletí EspaiS@lut
Setembre 2018 - #77

El Servei de Salut Pública informa

Nou cartell sobre hàbits saludables

@ Diputació de Barcelona

@ Diputació de Barcelona

El cartell “Bons hàbits + salut” és un nou recurs del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona que posa a disposició dels ajuntaments amb la finalitat de sumar esforços per potenciar uns estils de vida saludables.

Una vida saludable repercuteix directament en el nostre benestar personal i en la nostra qualitat de vida. I aconseguir-ho depèn essencialment dels nostres hàbits diaris.

Cartell Bons hàbits + Salut

La manera com ens alimentem, l’activitat física que realitzem, com enfrontem les nostres relacions interpersonals o el consum que fem de substàncies com el tabac o l’alcohol condicionen el nostre estat de salut. Som els responsables de la nostra salut, per tant, adoptar costums adequats pot ajudar a evitar o retardar l’aparició d’alguns problemes de salut com l’obesitat, la hipertensió, la diabetis i l’estrès, entre d’altres.

Els hàbits, que anem consolidant des de la infància, juntament amb les condicions socioambientals que ens envolten i les experiències vitals contribueixen a la construcció d’estils de vida que incideixen directament en la salut. Una salut que engloba l’estat físic, l’emocional i la qualitat de les relacions interpersonals. Per això, adoptar estils de vida saludables és important per gaudir d’una bona salut.

Enllaç al cartell.

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #77 - Setembre 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS