Butlletí EspaiS@lut
Setembre 2018 - #77

El Servei de Salut Pública informa

Nova edició del quadern "La Vellesa una etapa per viure intensament"

@ iStock.com

@ iStock.com

A Catalunya l’esperança de vida està al voltant dels 82 anys, una de les més altes del món, i per aquest motiu, fomentar un envelliment actiu i saludable és una de les fites que tenen els ajuntaments envers la seva població.

Des del Servei de Salut Pública s’ha revisat, tant a nivell de continguts com de disseny, el quadern La vellesa, una etapa per viure intensament per tal de fer-lo més accessible als seus destinataris.

@ iStock.com

Aquest material està pensat perquè serveixi de guia per afrontar l'envelliment positivament, tot oferint consells pràctics per fomentar estils de vida saludable i així mantenir el benestar psicològic i millorar la qualitat de vida de les persones grans.

El nou quadern està disponible per a la seva consulta o descàrrega al nostre web i també es facilitarà als municipis que sol·licitin la xerrada “Alimentació, dietes adaptades i activitats per un envelliment saludable” adreçada a municipis fins a 20.000 habitants, que s’inclourà dins el proper Catàleg d’activitats d’educació per a la salut 2019.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #77 - Setembre 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS