© iStock.com / gerenme
En aquest dictamen sobre incentius locals i regionals per promoure dietes saludables i sostenibles, el Comitè Europeu de les Regions ha afegit les aportacions de la Diputació de Barcelona sobre aliments saludables en màquines expenedores, el desenvolupament de capacitats tècniques de les autoritats locals per a la promoció de dietes sostenibles, i la continuïtat i rellevància de les subvencions de la UE a fruites i verdures per a escoles. D’altra banda, l'Ajuntament de Granollers, havent canalitzat les seves propostes a través de la Diputació de Barcelona, ha volgut assenyalar la importància de l’etiquetatge dels aliments mitjançant la codificació de colors per tal d’aconseguir una visualització gràfica i concisa de la informació nutricional.
Les contribucions del Servei de Salut Pública han quedat en gran part recollides al Dictamen final aprovat al Ple de juliol de 2018. En concret, s’han inclòs les següents aportacions al dictamen:
Les contribucions de l'Ajuntament de Granollers han quedat recollides al dictamen de la següent manera:
Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #78 - Octubre 2018
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat