Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2018 - #80

El Servei de Salut Pública informa

El projecte Entorn urbà i salut al congrés internacional Healthy City Design 2018

© Salus

© Salus

Els dies 15 i 16 d’octubre va tenir lloc a Londres el congrés internacional Healthy City Design 2018, que enguany s’ha realitzat a la seu del Reial Col·legi de Metges, ubicat a aquesta ciutat. L'esdeveniment va estar organitzat per SALUS Global Knowledge Exchange amb la col·laboració de The Helen Hamlyn Centre for Design, Royal College of Art.

El tema central de la conferència va ser "La creació de ciutats saludables per tots: el disseny per l’equitat i la resiliència". En menys de 200 anys, la proporció de la població mundial que viu a les ciutats ha passat del 5 per cent a més del 50%. A mesura que el nostre planeta s'urbanitza, cal decidir com es pot fomentar el desenvolupament sostenible, el benestar de la població i un creixement que sigui inclusiu, en la construcció de les ciutats. D'altra banda constitueix un repte important establir els camins a seguir per tal que les comunitats siguin cada vegada més resilients, equitatives i justes per a tothom.

Es va presentar un pòster, signat pels membres del grup interdisciplinari de coordinació del projecte “Entorn Urbà i Salut” de la Diputació de Barcelona. El pòster, que porta per títol “Promoting healthier cities, towns and communities in the province of Barcelona”, dona una visió global del projecte interdisciplinari “Entorn Urbà i Salut” de la Diputació de Barcelona, explicant els antecedents, l’estat actual, i un recull de les principals proves pilot realitzades.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #80 - Desembre 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS