Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2018 - #80

Dia Mundial de la Sida als municipis

Pineda de Mar

© Ajuntament de Pineda de Mar

© Ajuntament de Pineda de Mar

Digues la teva per la SIDA!

Amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la SIDA les regidories de Joventut i Salut de l'Ajuntament de Pineda et conviden a “Dir la teva per la SIDA”. Amb l'objectiu de sensibilitzar la població davant les malalties de transmissió sexual i en concret de prendre consciència que la SIDA continua contagiant-se cada any, hem proposat als habitants de Pineda que ens ajudin a pintar un gran llaç vermell.

S'ha repartit a cada centre de secundària, a la Biblioteca Municipal i al mateix Ajuntament un plafó gran amb un llaç dibuixat però que està totalment blanc. Escrivint una frase, un desig, un consell, una dada, etc. en una tarja vermella contribuirem a que aquest llaç blanc estigui pintat de vermell el Dia Mundial de la Sida.

La campanya ha començat el dia 26 de novembre i durant tota la setmana es recollirà la participació dels estudiants i de la comunitat fins que, en estar tot vermell, els participants es puguin fer una fotografia amb el llaç i la pengin a les xarxes sota el hashtag #DiaMundialSida i #DMSidaPineda. El dia 30 de novembre a les 12h tindrà lloc la lectura del manifest davant l'Ajuntament.

Durant la setmana també s'han organitzat altres actes a cada institut, que dinamitzen els educadors de Joventut, tallers de TupperSex a alumnes del Programa de formació i inserció (Pfi) a càrrec de Salut i un programa de ràdio on intervenen joves de l'Escola d'Adults i personal sanitari a Ràdio Pineda.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #80 - Desembre 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS