Butlletí EspaiS@lut
Gener 2019 - #81

El Servei de Salut Pública informa

El projecte Entorn urbà i salut alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

El passat dia 12 de desembre va tenir lloc la Jornada “La localització dels objectius de desenvolupament sostenible: què han de saber els ens locals”, organitzada per la Direcció de Relacions internacionals de la Diputació de Barcelona.

Aquesta Jornada tenia l'objectiu principal de sensibilitzar els municipis i altres ens del territori del què representa l’Agenda 2030 i del seu paper en l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La trobada va servir per informar dels principals avenços assolits i iniciatives que s’estan duent a terme per a la consecució dels objectius, així com per promoure noves aliances i estratègies per seguir avançant en la implementació de polítiques públiques locals alineades amb els ODS. En aquest sentit, en la segona de les taules rodones es van exposar dos exemples de la contribució de la Diputació de Barcelona a la localització dels ODS. Per una banda, l’experiència de la Gerència de Biblioteques, que disposa d’una Guia i per l’altre, el projecte Entorn urbà i salut, que va ser guardonat amb el premi EPSA 2015, pel caràcter transversal i interdisciplinari en el seu plantejament i desenvolupament.

Resum de la jornada.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #81 - Gener 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS