Butlletí EspaiS@lut
Abril 2019 - #84

Els municipis celebren el Dia Mundial de l'Activitat Física i el Dia Mundia

Calella

© Ajuntament de Calella

© Ajuntament de Calella

Per desè any consecutiu, la Secretaria General de l'Esport i de l’Activitat Física conjuntament amb el Departament de Salut s’afegeix a Agita Mundo i l’OMS per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física el proper dia 6 d’abril, i a Calella el volem vincular amb el Dia Mundial de la Salut, diumenge 7 d'abril. amb l’objectiu de difondre el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”.
Aquest any el lema és Activa la vida, millora la vida.

Des de l'Ajuntament de Calella es vol sumar a l'objectiu de viure més saludablement i han dissenyat tot un programa d'activitats adreçades a tota la comunitat amb l'objectiu de promoure hàbits saludables.

S'ha començat la setmana amb una Bicicletada familiar el dia 31 de març, un recorregut fàcil i amè pel nostre municipi on tota la família va poder gaudir d'un passeig saludable. Durant els dies posteriors hi haurà xerrades de pantalles a càrrec de l'equip del CSMIJ i el CAS, tallers de cuina per a joves, i tallers als esdeveniments esportius amb el suport del personal de l'Àrea Bàsica de Salut. La Setmana de la Salut acabarà el dia 10 d'abril amb una caminada, sessió de Tai-Txi i esmorzar saludable al mercat municipal pels assistents.

S'ha editat el puzle que es repartirà a algunes de les activitats on es descriuen els bons hàbits de salut. I es commemorarà la bicicletada amb una matricula a tots els assistents on se'ls animarà a “pedalar amb Salut”.

Enllaç al puzle dels bons hàbits de salut.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #84 - Abril 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS