Butlletí EspaiS@lut
Abril 2019 - #84

Els municipis celebren el Dia Mundial de l'Activitat Física i el Dia Mundia

Tordera

© Ajuntament de Tordera

© Ajuntament de Tordera

Per tercer any consecutiu l'Ajuntament de Tordera organitza el Mes de la Salut en col·laboració amb l'Àrea Bàsica de Salut, farmàcies i entitats del municipi.
Aquest any s’ha dissenyat una proposta d'activitats que va començar el dia 7 de març amb el Canvi de Marxa, una proposta per alumnes de 4t d'ESO al teatre La Clavé a càrrec de la Fundació Mutual de Conductors i el Servei Català de Trànsit amb l'objectiu de sensibilitzar els joves de la importància d'una conducció responsable.

Durant tot el mes de març hi ha propostes culturals com teatre, conefòrum, jocs del món, etc però també d'altres més orientades a l'activitat física com marxes populars o caminades i la Diada de l'Esport en la qual participen tots els alumnes d'escoles i instituts del municipi i que tindrà lloc el proper 5 d'abril. Xerrades sobre nutrició infantil, salut articular, càncer, gestió de l'estrés o sobre la higiene de la son i cinema amb debat posterior per sensibilitzar de la importància de cuidar els nostres cuidadors, són d'altres que es van repartint surant tot el mes.

El Mes de la Salut es tancarà a la Fira del Ram el cap de setmana del 13 i 14 d'abril on el Casal de Joves organitza les “Olimpíades de la Salut” amb la mirada posada en com podem promoure la salut física, mental i social en els torderencs i torderenques.

Enllaç al programa del Mes de la Salut.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #84 - Abril 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS