Butlletí EspaiS@lut
Abril 2019 - #84

Els municipis celebren el Dia Mundial de l'Activitat Física i el Dia Mundia

El Prat de Llobregat

© Ajuntament del Prat de Llobregat

© Ajuntament del Prat de Llobregat

El dissabte 6 d’abril tindrà lloc la IV Festa de la Salut i de l’Activitat Física.

Enguany, novetats com el reforç de les carpes dedicades al benestar animal, el descans de qualitat, la prevenció de les conductes addictives i la gran participació de joves procedents del Servei Comunitari del municipi.

Els objectius de la Festa són promoure els hàbits saludables d’una forma atractiva i accessible a tothom. La prevenció solar i l’ús d’ulleres de protecció estarà molt present.

La Festa se celebra per quart any consecutiu, i és el punt de partida per a la resta d’activitats de la Setmana de la Salut i de l’Activitat Física. Al voltant d’uns eixos temàtics relacionats amb els hàbits saludables: Emocions, Prevenció, Memòria, Consum, Alimentació, Primers auxilis, Aigua, Descans, Moviment i Activitat física, Sexualitats, Salut bucodental, Donació de sang, Platja.... però també d’altres relacionats amb el benestar animal i la protecció de la salut (mosquits); hi haurà un seguit de carpes “temàtiques” on persones adultes i infants podran participar de tallers i activitats lúdiques. Moltes entitats i col·lectius estan vinculats a la Festa, la celebració s’obre a la ciutat per tal que interseccionin diferents projectes de promoció de la Salut i de suport mutu existents.

 

Novetats d’enguany

La prevenció i la protecció solar seran molt centrals en les activitats de la festa. La Festa és el punt de partida; del 8 al 14 d’abril, hi haurà un seguit de propostes a diferents indrets del municipi. Ressaltem la Campanya de prevenció del glaucoma i de la degeneració macular associada a l’edat, el taller de Taitxí, Fomentar l’autoestima en els nostres infants.

Tota la informació i el programa de la setmana ho podeu trobar en aquest enllaç https://www.elprat.cat/persones/viure-en-salut/setmana-de-la-salut-i-de-lactivitat-fisica

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #84 - Abril 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS