Butlletí EspaiS@lut
Abril 2019 - #84

Els municipis celebren el Dia Mundial de l'Activitat Física i el Dia Mundia

Pineda de Mar

© Ajuntament de Pineda de mar

© Ajuntament de Pineda de mar

En el marc del Dia Mundial de la Salut i el Dia Mundial de l'Activitat Física, l'Ajuntament de Pineda en col·laboració amb ABS i entitats, ha organitzat tot un programa d'activitats adreçades a promoure la salut entre tots els pinedencs i pinedenques.

La setmana s'inicia amb la IV Cursa Jove el 31 de març. Durant la setmana hi haurà xerrades, tallers, passejades, portes obertes, exposicions, sessions de ioga, pel·lícules.... Tancarem la setmana amb la caminada, l'esmorzar saludable a la platja i amb el lliurament de regals als guanyadors de la gimcana “Practica Salut!” el diumenge dia 7 d'abril. A aquesta gimcana, en la que participen tots els alumnes de primària i secundària obligatòria del municipi, consisteix en un passaport amb sis hàbits de salut: respira aire sa (no fumar), menja bé, mou-te, brilla (higiene), desconnecta (pantalles) i sigues solidari. Les escoles i instituts organitzaran activitats durant l'horari escolar que donaran segell a algun d'aquests hàbits i després, si participen en algunes de les ofertades durant la setmana, també en rebran. Aquells nens i joves que tinguin més de quatre segells podran recollir un regal el diumenge abans de la pel·lícula a l'Auditori.

Un dels actes més esperats és el Cine Fòrum amb la pel·lícula “100Metros” que anirà a càrrec del director de la mateixa, el Sr. Marcel Barrera, el divendres dia 5 a les 20h a l'Auditori. D'altres seran xerrades sobre addicció a pantalles, sobre nutrició i càncer, passejades saludables, ioga, zumba, activitats solidàries per les malalties minoritàries, tallers de dansa, etc. , alguns exemples de la setmana que hem preparat.

El programa estarà penjat a la pàgina web de l'Ajuntament www.pinedademar.org

Enllaç al programa Setmana Salut.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #84 - Abril 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS