Butlletí EspaiS@lut
Juny 2019 - #86

El Servei de Salut Pública informa

El Dr. Andreu Segura ha estat distingit amb el premi anual de la Societat de Salut Pública

Aquest premi pretén reconèixer la contribució a la salut pública a Catalunya, i va ser lliurat en l’acte que l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya va organitzar el passat 21 de maig.

El premi reconeix la trajectòria professional i l’aportació a l'estructura i al pensament de la salut pública de Catalunya.

Entre els seus mèrits destaca la direcció de l'Institut Universitari de Salut pública, coordinació del Programa de Medicina Preventiva i Salut Pública, i membre de la comissió de coordinació del Màster de Salut Pública. En la seva vessant docent ha estat professor titular de salut pública de la Universitat de Barcelona i ha estat docent en totes les escoles de salut pública de l’estat.

Ha estat secretari de la comissió interdepartamental de salut pública i coordinador del projecte COMSalut, i actualment és vocal del consell assessor de salut pública i del comitè de bioètica del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Per últim, ha tingut un paper destacat en diverses societats científiques com la SEE, la Societat de Salut Pública de Catalunya i Balears, i SESPAS en la que coordina els grups de Treball d'Ètica i Salut Pública i d'Anàlisi i Prevenció de la Iatrogènia.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #86 - Juny 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS