Butlletí EspaiS@lut
Juny 2019 - #86

El Servei de Salut Pública informa

Envelliment actiu i hàbits saludables a Firagran 2019

© Firagran

© Firagran

El proper dimecres 12 de juny, s’inaugurarà la 21a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya, que se celebrarà del 12 al 15 de juny de 2019, a les Drassanes Reials de Barcelona.

La Diputació de Barcelona participarà a Firagran 2019 amb un estand on s’explicaran els programes destinats a les persones grans per promoure la qualitat de vida, l’autonomia i la prevenció en cinc àmbits: Servei Local de Teleassistència, Respir, Consum, Salut pública i Escola de la Dona.

A l’estand, cada dia s’hi realitzaran activitats dinamitzades. Enguany, el Servei de Salut Pública participa en el saló amb la realització del taller “Prevenir abans que curar. Taller de salut i prevenció d’accidents a la llar”.

Amb aquesta activitat es pretén donar a conèixer com prevenir aquests tipus d’accidents i saber actuar si, malgrat tot, s’acaben produint. Alhora també facilitarà als assistents dos materials: el Decàleg de l’alimentació saludable i el quadern La vellesa, una etapa per viure intensament.

El taller “Prevenir abans que curar. Taller de salut i prevenció d’accidents a la llar” es realitzarà a l’estand de la Diputació de Barcelona, els dies 12 i 13 de juny a les 12.30 h. i el dia 14 de juny a les 11 h. 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #86 - Juny 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS