Butlletí EspaiS@lut
Juny 2019 - #86

Agenda

Trobada de Salut Pública: El suport a les persones cuidadores, un repte de salut pública

Organitzada pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) que tindrà lloc el dijous 6 de juny de 14 a 16 hores a la seu del CSC, Barcelona.

 

PROGRAMA

A la sessió dedicada a un nou repte de salut pública, El suport a les persones cuidadores, María Salvador, de l’Agència de Salut Pública de Barcelona analitzarà la situació dels determinants de la salut de les persones cuidadores de familiars a Barcelona a partir del marc conceptual desenvolupat. Pilar Solanes, de l'Ajuntament de Barcelona presentarà l’Estratègia de ciutat per donar resposta a les necessitats de les persones que cuiden familiars, promoguda per la Xarxa pel Suport a les Famílies Cuidadores. Finalitzarà la sessió, Victòria Coll, del Consorci de Salut i Social de Catalunya, que abordarà les respostes des de la proximitat i presentarà l’Espai Barcelona Cuida, centre d’informació i orientació, sobre el recursos d’atenció existents.

Seguirà un debat amb el públic assistent, per aprofundir en els aspectes abordats.

La sessió, que és oberta a tot el públic interessat, tindrà lloc el dijous 6 de juny de 14 a 16 hores a la seu del CSC (avinguda del Tibidabo, 21).

Per motius organitzatius, és necessària la confirmació de la vostra assistència, així com la comunicació posterior amb temps suficient en el cas que no pugueu assistir.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #86 - Juny 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS