Butlletí EspaiS@lut
Juny 2019 - #86

Espai municipal

Igualada per l’acció de la salut de les dones

© Ajuntament d’Igualada

© Ajuntament d’Igualada

Com cada 28 de maig, Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada se suma a la commemoració del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, empesa per la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, amb la contribució d’activitats que pivoten sobre determinades qüestions relacionades.

En aquest sentit, i emergint com a resultat del procés participatiu “Salut i Dones”, que aquest departament va desenvolupar entre el 2017 i 2018, en van derivar un conjunt de conclusions i demandes d’interès i per a les quals habitualment no se’n troba resposta. N’és un exemple la creació de la campanya LOVE THIS RED, elaborada, expressament, per trencar tabús sobre la menstruació, així com el taller “El plaer està a les teves mans”: un taller de sexualitat apoderadora per a dones.

D’altra banda, també es proposa, a partir de finals de juny, la campanya “Durant l’embaràs i lactància, alcohol 0,0”, per a la sensibilització i prevenció del consum d’alcohol durant l’alletament i la gestació i, també, una capacitació dirigida a entitats i a personal que treballi en el context de l’oci nocturn en esdeveniments festius, sobre “Salut, dones, consum de substàncies i prevenció d’agressions sexistes”.

Així mateix, tal i com s’ha fet en aquestes edicions anteriors, també es proposa una recollida solidària d’articles d’higiene femenina, destinada als Bancs de Queviures de la Conca. Podeu consultar l’agenda completa pel aquí.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #86 - Juny 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS