Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2019 - #91

Dia Mundial de la Sida als municipis

Igualada

© Ajuntament d'Igualada

© Ajuntament d'Igualada

La campanya "Figues i ous" promou la salut sexual i afectiva

El Departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada impulsa, des del mes de novembre i fins l’11 de desembre, un seguit d’activitats de promoció de la salut sexual i afectiva. La iniciativa porta per títol Figues i ous 2019 i compta també amb el suport del Programa d’Igualtat de Gènere de la MICOD i del Cineclub Ateneu.

Enllaç al cartell

Entre les activitats programades el mes de novembre hi la l’exposició “Treu-li suc a la sexualitat”, que es pot visitar a l’Escola Anoia fins al dia 28. A més, aquest dissabte, a les 11.30 h, l’Espai Cívic Centre acollirà l’espectacle familiar “Figues, ous i deParranda amb peres”, i el dijous 21, a les 20 h, s’emetrà a l’Ateneu Cinema el documental “Me llamo violeta” .

D’altra banda, des del dia 29 de novembre fins al 5 de desembre, el llaç vermell, que és el símbol de la lluita contra la sida, estarà penjat al balcó de l’Ajuntament. I, finalment, el dimecres 11 de desembre a la tarda es farà a l’Espai Cívic Centre el taller “El plaer està a les teves mans”.

La campanya inclou també la distribució dels kits del plaer (preservatius i lubricant) i material informatiu a la Kaserna, l’Espai Cívic Centre i a quatre farmàcies de la ciutat

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #91 - Desembre 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS