Butlletí EspaiS@lut
Febrer 2020 - #93

El Servei de Salut Pública informa

S’obre el període de sol·licitud de l’exposició “El mosquit tigre: un veí que ens incomoda”

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

Un any més el Servei de Salut Pública ofereix als municipis de Barcelona la possibilitat de disposar temporalment de l’exposició itinerant El mosquit tigre: un veí que ens incomoda, eina educativa adreçada a sensibilitzar la ciutadania sobre les mesures preventives per combatre el mosquit tigre de manera efectiva.

L’exposició està constituïda per 9 enrotllables lleugers i fàcils de muntar i s’acompanya de material imprès que amplia el contingut d’aquests. El transport de l’exposició, així com el seu muntatge i desmuntatge van a càrrec del Servei de Salut Pública.

Per tal de planificar la seva itinerància, s’obre el període de sol·licitud de la mateixa fins el 31 de maig de 2020, si hi esteu interessats podeu adreçar-vos a la Unitat de Sanitat Ambiental, trucant al 93 402 22 22 ext. 35225 o al correu electrònic ssp.sambiental@diba.cat i pactar la cessió de l’exposició segons disponibilitat, amb posterioritat caldrà formalitzar la sol·licitud emplenant la fitxa que trobareu a la següent adreça web: http://www.diba.cat/web/salutpublica/exposicio_mosquit_tigre, on a més podeu trobar un vídeo de presentació de l’exposició i informació complementària.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #93 - Febrer 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS