Butlletí EspaiS@lut
Febrer 2020 - #93

El Servei de Salut Pública informa

Jornada de formació per a la dinamització de l’exposició “Dona la volta a l’alcohol”

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

El passat 21 de gener la Unitat de Promoció de la Salut del Servei de Salut Pública va impartir una sessió de formació per dinamitzar l’exposició “Dona la volta a l’alcohol” adreçada a professionals dels municipis de Matadepera i Ripollet.

L’objectiu d’aquesta sessió ha estat donar eines als assistents per a poder dinamitzar la visita a l’exposició amb la idea de que aquesta sigui interactiva i fomenti el debat realitzant dinàmiques per a que els adolescents que la visiten puguin integrar de manera més vivencial els continguts de l’exposició.

“Dona la volta a l’alcohol” té com a objectius informar de les conseqüències que genera el consum d’alcohol durant l’adolescència en la salut, reforçar la posició de no consumir alcohol i mantenir-la davant la pressió de grup, retardar l’edat d’inici en el consum i reduir-ne els riscos associats.

Degut a la gran demanda de l’exposició, ens plau comunicar-vos que disposem d’una segona còpia d’aquesta en format ròl·ler. Consta de nou plafons, dues taules interactives que desenvolupen diferents temes vinculats al consum d’alcohol, i una caixa amb elements que permeten reproduir els efectes de l’alcohol en l’organisme.

En aquest enllaç hi trobareu més informació i com sol·licitar-la.  

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #93 - Febrer 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS