Butlletí EspaiS@lut
Maig 2020 - #95

El Servei de Salut Pública informa

XXI Setmana Sense Fum 2020

© Setmana Sense Fum

© Setmana Sense Fum

El consum de tabac mata 10.000 persones cada any a Catalunya, i malgrat que la COVID-19 ha afectat la nostra vida en molts aspectes, continua essent important l’abordatge d’aquesta temàtica adaptant-nos a la nova realitat.

Per aquest motiu us animem, un any més, a que feu màxima difusió de la XXI Setmana Sense Fum,  aquest any amb el lema Desconnecta’t de la cigarreta, endollat a la vida, i especialment de l’enquesta en el vostre àmbit, a través del vostre web, xarxes socials, o qualsevol altre mitjà que considereu.

L’enquesta estarà activa del 5 al 25 de maig, i hi pot participar qualsevol persona de 15 anys o més. Hi ha preguntes especifiques per a joves (15-25 anys) i per adults (majors de 25 anys). Amb ella es vol conèixer l’evolució del consum de tabac i l‘opinió de la població en general en temes d’actualitat sobre tabaquisme, com és la relació amb la COVID-19 o el confinament. Amb la informació recollida es realitzarà, com cada any, un informe que es farà públic en una nota de premsa al voltant del 31 de maig.

Els hashtags que s’utilitzaran aquest any per fer difusió de temes relacionats amb la SSF 2020 són: #ssfcat20 #activatsensefum.

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #95 - Maig 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS