Butlletí EspaiS@lut
Maig 2020 - #95

El Servei de Salut Pública informa

Reforç de les mesures d’higiene i manipulació per al sector minorista d’alimentació i restauració comercial en situació de pandèmia del virus SARS-CoV-2

© Shutterstock.com / Syda Productions

© Shutterstock.com / Syda Productions

Des del Servei de Salut Pública, hem elaborat aquesta guia on es recullen les indicacions i recomanacions dirigides als establiments del sector minorista d’alimentació i la restauració comercial en aquesta situació excepcional derivada pel coronavirus.

Aquesta guia té per objectiu donar indicacions per adoptar mesures per garantir la seguretat alimentària en el subministrament d’aliments, minimitzar la transmissió de la COVID-19 entre persones i evitar el contacte del virus SARS-CoV-2 amb els aliments. Està organitzada sota un seguit de qüestions que tots els operadors del sector alimentari haurien de fer-se per avaluar la seva capacitat d’implementar els requisits per evitar la propagació de la COVID-19 als seus locals, protegir el seu personal contra la infecció i evitar el contacte del virus SARS-CoV-2 amb els aliments.

La guia ha estat elaborada en base a la informació i coneixements actuals però aquest document s’anirà modificant i actualitzant en funció de l’evolució de la pandèmia i de noves indicacions de les autoritats.

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #95 - Maig 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS