Butlletí EspaiS@lut
Maig 2020 - #95

Agenda

Suspeses totes les activitats formatives presencials

© iStock.com / adventtr

© iStock.com / adventtr

Seguint el criteri de prudència que està adoptant la Diputació de Barcelona davant la situació generada per la COVID-19, ens hem vist obligats a cancel·lar totes les accions formatives en format presencial. En aquests moments no podem fer previsions per als propers mesos. 

No obstant això, des del Servei de Salut Pública estem estudiant juntament amb la Direcció de Serveis de Formació la possibilitat d'organitzar alguna formació en línia relacionada amb les activitats que són d'interès per a l'Administració Local.

Tanmateix, estem explorant d'altres possibles activitats formatives en línia que actualment s'estan oferint a la Xarxa, i que us farem conèixer a través de la Comunitat virtual Salut Pública local en xarxa.

Tot seguit, us facilitem una llista de cursos en línia que poden ser del vostre interès:

  • Organització Mundial de la Salut 
  • Plataforma Coursera
    • Anàlisi estadístic amb R a la Salut Pública (impartit en llengua anglesa)
      Curs que, segons la informació que ens ha arribat, ofereix actualment inscripció gratuïta.
      Els objectius principals de la formació són explicar els components bàsics del pensament estadístic per fomentar el paper crític a les estadístiques d’investigació i la pràctica de la salut pública, aplicar mètodes per formular i examinar associacions estadístiques entre variables dins d’un conjunt de dades en R i descriure dades des de zero utilitzant estadístiques descriptives i mètodes gràfics com a primer pas per fer un anàlisi avançat mitjançant el software R. 
  • Escola d’Administració Pública de Catalunya. Ofereix formació en línia a personal tècnic municipal en l'àmbit dels processos participatius, comunicació i reducció de l'estrès entre altres. 

Finalment us fem saber que s’estan organitzant debats via webinar que també us poden resultar interessants. Us anirem informant quan en tinguem més notícies.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #95 - Maig 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS