Butlletí EspaiS@lut
Juny 2020 - #96

El Servei de Salut Pública informa

Reobertura de piscines i COVID-19. Guia de la Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

Per tal de facilitar la tasca dels titulars/gestors de les piscines a implementar noves pautes de treball per a la prevenció de la COVID-19 i, alhora aconseguir disposar d’una eina pels tècnics municipals en les tasques d’inspecció/comprovació de l’adaptació de les piscines d’ús públic al nou escenari, des del Servei de Salut Pública s’ha elaborat aquesta guia, que ha comptat també amb la col·laboració dels companys d'esports de la Diputació de Barcelona.

En ella, es fa referència al decret 95/2000 i al “Real Decreto 742/2013”, i també recull les aportacions del Ministerio de Sanidad “Recomendaciones para la apertura de la actividad en las piscinas tras la crisis de la COVID-19”, de 14 de maig de 2020.

El document s’ha realitzat en base als coneixements actuals, però pot modificar-se en funció de l’evolució de la COVID-19, de les instruccions de les Autoritats Competents i de l’aparició d’altres documents rellevants sobre el virus SARS-CoV-2.

La informació i les recomanacions s’organitzen en 4 àmbits clau: Instal·lacions de climatització i ventilació, el control d’higiene en superfícies, el tractament de l’aigua i les mesures d’higiene personal. Al final, s’inclou un annex al protocol habitual d’inspecció de piscines amb el conjunt d’aquestes recomanacions.

Esperem que aquesta guia us ajudi en les tasques d’informació/inspecció municipals.

Enllaç a la guia.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #96 - Juny 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS