© Diputació de Barcelona
Des del Servei de Salut Pública, hem elaborat una infografia on es recullen les principals recomanacions per garantir la seguretat alimentària en el subministrament d’aliments i minimitzar la transmissió de la COVID-19 dirigides als establiments del sector minorista d’alimentació i a la restauració comercial.
Aquestes recomanacions estan extretes de la guia que s’ha actualitzat amb indicacions concretes en funció de la fase de desescalada.
Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #96 - Juny 2020
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat