Butlletí EspaiS@lut
Juny 2020 - #96

El Servei de Salut Pública informa

Aprovació dels ajuts econòmics del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2020

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

El passat dia 28 de maig, la Junta de Govern de la Diputació de Barcelona va aprovar la resolució provisional de la convocatòria d’ajuts econòmics del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2020.

Donat el context de crisi sanitària actual, i amb la intenció de garantir en la mesura del possible l’execució de les actuacions subvencionades, enguany hi haurà una resolució provisional i una definitiva, que es produirà passat el dia 19 de juny, data màxima en la que els ens locals han d’haver tramès l’acceptació expressa dels ajuts econòmics atorgats.

Pel Servei de Salut Pública suposa l’aprovació de 910 ajuts per un import de 6.100.000 euros, per donar resposta a les demandes rebudes pels recursos de Sanitat ambiental, Promoció de la salut, Seguretat alimentària, Millora de les condicions de seguretat i salubritat a les platges, Animals de Companyia (gats i gossos) i Plans locals de salut.


Aquests ajuts contribuiran a finançar les activitats relacionades amb les competències obligatòries que els ens locals tenen atribuïdes en matèria de salut pública, i que, malgrat les alteracions provocades per la situació d’emergència sanitària, hauran seguit realitzant. Els ajuts podran ser justificats amb despeses de capítol 1, 2 i 4 (en el cas d’animals de companyia tan sols capítol 2 i 4).

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #96 - Juny 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS