Butlletí EspaiS@lut
Estiu 2020 - #97

Espai municipal

Llinars del Vallès aprova el Pla Local de Salut

© Ajuntament de Llinars del Vallès

© Ajuntament de Llinars del Vallès

El Ple de l'Ajuntament de Llinars de Vallès, celebrat telemàticament el 29 de maig, va aprovar el Pla Local de Salut 2019-2023, impulsat per l’Ajuntament i l’equip d’Atenció Primària Alt Mogent i que ha comptat amb el suport del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

El Pla, que té una vigència de 4 anys, promociona i protegeix la salut des del punt de vista holístic, és a dir, amb una visió àmplia de la salut com un estat de benestar físic, mental i social; i per això ha estat realitzat tant per professionals de l’Equip de Salut Comunitària com per altres professionals d’àmbits tan diversos com la cultura, la joventut, els esports, l’educació, la dona, entre d’altres.

La col·laboració ciutadana ha estat determinant per al desenvolupament del Pla Local de Salut a través de jornades de treball, trobades i enquestes. Veïns i veïnes, entitats i serveis professionals han aportat una informació molt valuosa sobre què suma i què resta salut a Llinars del Vallès.

Impulsar l’adopció d’hàbits saludables i reduir al màxim les desigualtats són dos punts claus del Pla. El document s’estructura en tres grans apartats de continguts: el marc teòric i normatiu, la diagnosi sobre l’estat de salut del municipi i per últim els reptes i les propostes d’acció que s’han de dur a terme per protegir i promoure la salut de les persones, prevenir la malaltia i tenir cura de la salut pública en el sentit més ampli.

Enllaç al Pla Local de Salut de Llinars del Vallès 2019-2023, i a d’altres plans locals de salut aprovats a la demarcació de Barcelona: https://www.diba.cat/salutpublica/plans-locals-salut-municipis-provincia-barcelona

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #97 - Estiu 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS