Butlletí EspaiS@lut
Setembre 2020 - #98

El Servei de Salut Pública informa

El Pla Local de Salut de Barberà del Vallès, escollit per al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya de la FMC i la Fundació Carles Pi i Sunyer

© Ajuntament de Barberà del Vallès

© Ajuntament de Barberà del Vallès

El Pla Local de Salut de Barberà del Vallès 2019-2026, que compta amb el suport del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, s’ha inclòs al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer. La finalitat és que com a experiència innovadora i de qualitat serveixi de referència per a d’altres municipis.

El Pla pretén generar noves polítiques i accions que incideixin sobre les necessitats de salut de la població, a partir de la coordinació interdepartamental i la participació de la comunitat. Des del seu disseny, s'han dirigit esforços a mobilitzar tots aquells agents del municipi amb implicació directa i indirecta sobre la salut, tant organismes públics com entitats privades i tercer sector; i també a donar veu al conjunt de la ciutadania, especialment als col·lectius amb més risc d’exclusió, per a que facin visibles les seves necessitats. Aquest abordatge de la salut ha donat com a resultat un conjunt d'accions que adrecen les necessitats de salut no només a nivell de l'individu, sinó també del seu entorn social i geogràfic; a més de promoure sinergies entre polítiques de salut i d'altres àmbits per a que la promoció de la salut estigui present en actuacions d'altres àrees de l'Ajuntament.

Podeu consultar el Pla Local de Salut de Barberà del Vallès 2019-2026 al web del Servei de Salut Pública i la seva fitxa com a bona pràctica al web del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya.

Per a més informació sobre el Pla, visiteu el web de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, on trobareu per exemple, el vídeo de difusió.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #98 - Setembre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS