Butlletí EspaiS@lut
Octubre 2020 - #99

El Servei de Salut Pública informa

Taller en línia “Quadre de comandament d’indicadors de salut local” per a municipis de més de 10.000 habitants

© Getty Images / Michael Brown

© Getty Images / Michael Brown

L’any 2017 es va presentar un nou recurs de treball, el quadre de comandament d’indicadors de salut local (ISL), una eina ofimàtica que permet conèixer l’estat de salut dels municipis. Es pot consultar en línia, és interactiva i s’actualitza sovint.

Amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta eina posem a disposició dels municipis majors de 10.000 habitants que disposen de l’Informe d’Indicadors de Salut Local una nova edició de tallers, adreçada tant al personal tècnic com als càrrecs electes.

Es realitzaran de manera virtual i la metodologia serà bàsicament teòrica, orientada a familiaritzar-se amb l’eina de consulta, aprendre a accedir-hi i a moure-s’hi a través de les diverses pestanyes. També s’explicarà com s’interpreta cadascun dels indicadors que es presenten. S’intercalaran parts pràctiques on es posarà l’accent en les preguntes que poden resultar interessants per als serveis locals de salut pública i que l’eina els hi pot ajudar a respondre i s’orientarà a com fer les cerques de la millor manera possible en el visualitzador de dades.

Per facilitar a la totalitat dels municipis l’assistència a la sessió, s’ofereixen 2 dates: el 10 i el 18 de novembre. Serà una sessió a través de la plataforma Zoom que tindrà lloc de 10 a 12h.

Si hi esteu interessats o teniu qualsevol dubte podeu contactar-nos a través del correu ssp.infoanalisi@diba.cat o consultar el web de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #99 - Octubre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS