Butlletí EspaiS@lut
Octubre 2020 - #99

El Servei de Salut Pública informa

Cicle de sessions d'acompanyament per a l'elaboració de Plans de Contingència dels Serveis municipals de Salut Pública per fer front a la COVID-19

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

Després de mesos de treball, reflexió i vídeo-sessions, que s'han sumat a tots els esforços que heu hagut de fer per afrontar les novetats i exigències d'una pandèmia a la qual encara fem front, en aquests moments ja disposem d'una primera versió del document Bases per a l'elaboració de Plans de Contingència dels Serveis municipals de Salut Pública per fer front a la COVID-19.

Es tracta d'un primer pas per començar a caminar cap a uns serveis municipals de salut pública més resilients davant de crisis sanitàries com la que ha ocasionat la COVID-19 i també per seguir millorant la gestió de la present crisi des de l'àmbit de la salut pública local, que s'ha vist fortament colpida d'ençà del març. L'objectiu del document elaborat és donar pautes i indicacions perquè pugueu redactar els vostres propis Plans de contingència en l'àmbit de la salut pública. El document es presentarà en una sessió virtual el proper dijous 8 d'octubre a les 11.30 h.

Després de la sessió en què es donarà a conèixer el document, es realitzarà un cicle de sessions d'acompanyament més específiques per tal d'aprofundir en els continguts i aplicabilitat del document, així com per resoldre dubtes sobre la seva utilització i recollir aportacions que permetin millorar-lo.

El cicle consta de 4 sessions virtuals complementàries entre elles, en què es tractaran les següents temàtiques:

  • Sessió 1. Gestió i coordinació en una emergència sanitària com la COVID-19 i promoció de la salut (14 d'octubre)
  • Sessió 2. COVID-19 i dades per a una presa de decisions informada (21 d'octubre)
  • Sessió 3. Recursos per a la resiliència: sanitat ambiental (28 d'octubre)
  • Sessió 4. Recursos per a la resiliència: seguretat alimentària i aigües de consum humà (4 de novembre)

Totes les sessions tindran una durada de 2 hores, de 11.00 h a 13.00 h, a través de la plataforma Zoom. Per poder-hi participar, caldrà inscriure's abans de divendres 9 d'octubre en el formulari que trobareu a continuació:

Enllaç al formulari d'inscripció.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #99 - Octubre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS