espaiS@lut - Maig 2013

Butlletins
Maig 2013 - #25

El Servei de Salut Pública informa

La Salut Pública en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra

El divendres 12 d'abril es va celebrar la 3a reunió del Comitè Director de la Xarxa de Productes de la Terra, amb la participació del Coordinador de Benestar Social, Salut Pública i Consum, que va substituir al Diputat de l'àmbit en aquesta ocasió.

El Coordinador va explicar a tots els membres del Comitè Director les actuacions que el Servei de Salut Pública va dur a terme el 2012 en el marc de la Xarxa:

  • 4 cursos bàsics en matèria de seguretat alimentària per a productors que fan venda directa, artesans i restauradors, membres de la Xarxa, amb la participació d'un total de 96 persones. L'objectiu d'aquest curs és garantir la seguretat dels consumidors dels productes que aquests operadors econòmics ofereixen i la millora de la qualitat tant dels productes com del servei de venda dels mateixos.
  • L'edició en format electrònic de 4 receptaris de temporada, que ofereixen receptes saludables i equilibrades, elaborades amb productes de temporada i de proximitat.

    

Es va fer èmfasi en la importància d'incorporar les inspeccions de mercats no sedentaris i fires on participin membres de la Xarxa, a fi i efecte d'oferir a la ciutadania espais de venda cada cop més segurs sanitàriament i de millor qualitat.

Per al 2013, des del Servei de Salut Pública es seguiran oferint les mateixes activitats als membres de la Xarxa, a més d'un servei d'assessorament en matèria de seguretat alimentària a través del correu ssp.aliments@diba.cat.

Enllaç a més informació sobre la Xarxa de productes de la terra.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat