espaiS@lut - Maig 2013

Butlletins
Maig 2013 - #25

El Servei de Salut Pública informa

Commemoració de la XIV Conferència Internacional de la SIDA Barcelona 2002

El passat dia 29 d'abril va tenir lloc una jornada commemorativa, amb motiu del desè aniversari d'aquesta conferència internacional. L'acte va ser organitzat pel Departament de Salut i la Fundació Sida i Societat.

La XIV Conferència Internacional de la SIDA va aplegar gairebé 20.000 delegats d'arreu del món, va comptar amb la participació de Bill Clinton i Nelson Mandela, i va tenir un rellevant impacte mediàtic. La Conferència Internacional de la SIDA té lloc cada dos anys en una ciutat diferent i és un fòrum per a la interacció i el debat entre els diferents agents implicats en la lluita contra la pandèmia, per a l'avaluació de la situació, per presentar els avenços científics, i analitzar i fer propostes sobre el camí a seguir. La propera es farà a Austràlia.

L'acte de commemoració de la Conferència de Barcelona va estar presidit per la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, i el Conseller de Salut, Boi Ruiz, i va comptar amb la participació del director d'ONUSIDA i assistent del secretari general de les Nacions Unides, Luiz Loures, els dos copresidents de la Conferència, els doctors Jordi Casabona i Josep M. Gatell, i el Secretari de Salut Pública, Antoni Mateu, qui va cloure la Jornada.

L'objectiu de la jornada era explicar l'impacte que va tenir la XIV Conferència Internacional en diferents sectors, i presentar els projectes realitzats per les tres ONG que van rebre fons de la Conferència.

Es van presentar dos documents multimèdia:

 

Enllaç a la nota de premsa del Departament de salut.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat