espaiS@lut - Setembre 2013

Butlletins
Setembre 2013 - #28

El Servei de Salut Pública informa

Catàleg d'Activitats d'Educació per a la Salut 2014

A partir del dia 2 de setembre, el Servei de Salut Pública posa a l'abast dels municipis petits el nou Catàleg d'Activitats d'Educació per a la Salut 2014.

Aquest document està pensat com a una eina per garantir la informació i educació en salut, especialment pel que fa a infants, adolescents i gent gran, a fi de fomentar la cura de la seva salut.

Les activitats que s'hi recullen s'adrecen als municipis de la demarcació territorial de Barcelona de menys de 15.000 habitants, per tal que aquests ajuntaments les puguin integrar en els seus programes de salut pública, com a suport per al desenvolupament i desplegament de polítiques de promoció d'hàbits i estils de vida saludables dins dels seus territoris.

Els àmbits temàtics sobre els quals es treballa s'emmarquen en el Pla de Salut de Catalunya (alimentació saludable, sexualitat sana, prevenció del consum de tabac i alcohol, promoció de la salut mental i cura del cos).

La demanda de tallers s'ha de fer a través de la presentació de la fitxa de sol·licitud, al Registre General de la Corporació, que està disponible al següent espai web de Salut Pública:

http://www.diba.cat/web/salutpublica/activitats_educacio_salut

El període de sol·licitud és del 2 de setembre al 19 d'octubre de 2013, tots dos inclosos.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat