espaiS@lut - Estiu 2014

Butlletins
Estiu 2014 - #30

Espai municipal

Tots Junts fem Salut

Les entitats i serveis dels barris de Nova Lloreda, Sitrells, Lloreda, Montigalà i La Pau s'han ajuntat per celebrar la primera Mostra d'Entitats de Salut al Districte 2 de Badalona.

El dissabte 14 de juny de 2014 al Parc Lloreda tocant el passatge Mercè Rodoreda i Gurguí, es va celebrar la primera Mostra d'Entitats "Tots Junts Fem Salut". Aquesta activitat està emmarcada dins de la Comissió d'Activitats Comunitàries del Districte 2 i està coordinada de forma conjunta per l'Àrea Bàsica de Salut de Nova Lloreda (Badalona Serveis Assistencials) i el Pla de Desenvolupament Comunitari de la zona de l'Àrea de Serveis Socials i Salut de l'Ajuntament de Badalona.

La Mostra és fruit del treball conjunt i la implicació de diferents entitats (Ass. Fibromiàlgia, Ass. Dones JADE, Ass. ADARBYC, Plataforma TDAH, Ass. VIH-DA) i de la col·laboració de la Regidoria del Districte i del suport dels tècnics dels diferents serveis i programes implicats.

Durant la jornada es van fer un conjunt d'activitats per difondre hàbits saludables:

  • Mostra de diferents tipus d'activitats saludables: ioga, gymsuau, tai-xi, jocs de destresa, balls.
  • Tallers didàctics de promoció i prevenció de la salut.
  • Exposició dels materials informatius i didàctics representatius de les entitats i serveis participants.

 

Els objectius d'aquesta mostra d'entitats han estat difondre hàbits saludables a la població general i donar visibilitat als actius de salut del territori, potenciar la participació activa de la ciutadania i la mobilització social en les intervencions de promoció de salut i fomentar el treball en xarxa als barris del Districte 2 de Badalona.

Enllaç al programa.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat