espaiS@lut - Octubre 2014

Butlletins
Octubre 2014 - #32

El Servei de Salut Pública informa

Formació en seguretat alimentària

Durant el que portem d'any, el Servei de Salut Pública ha realitzat 22 activitats formatives en matèria de seguretat alimentària, a 15 municipis de la província i amb un total de 419 assistents.

S'han efectuat 6 tipologies de cursos diferents, amb un objectiu comú, millorar la qualitat i la seguretat alimentària del municipi.

Tots els cursos estan adreçats al personal manipulador d'aliments dels establiments minoristes i de restauració, excepte el curs sobre esdeveniments esporàdics que està adreçat al personal manipulador d'aliments de l'esdeveniment en qüestió, que acostumen a ser ciutadans que en alguns casos formen part de les entitats i associacions de veïns que organitzen els esdeveniments.

Aquests cursos s'ofereixen a municipis de menys de 15.000 habitants que hagin sol·licitat suport tècnic al Servei de Salut Pública i es porten a terme en el marc de col·laboració de la Diputació de Barcelona, que té la finalitat de proporcionar-los el suport, l'assessorament i la cooperació necessaris per a que puguin complir amb les competències que els hi són pròpies en la gestió del risc per a la salut derivat dels aliments.

La formació té una durada d'1,5 a 3 hores i consta d'una exposició teòrica, d'una discussió en grup i, en alguns casos, de la realització i resolució d'exercicis.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat