Butlletí EspaiS@lut
Novembre 2023 - #133

El Servei de Salut Pública informa

Nova edició del taller del quadre de comandament d’indicadors de salut local

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

El passat 24 d’octubre es va realitzar una nova edició del taller del quadre de comandament d’indicadors de salut local. Aquesta formació es realitza anualment amb l’objectiu de capacitar als participants en el maneig d’aquesta eina i facilitar-los l’accés a les dades de salut del seu municipi.

Hi van assistir una vintena de professionals de perfils diversos però amb un punt en comú: ganes d’aprendre a navegar pel seu quadre de comandament i així poder aprofundir en el coneixement de l’estat de salut del seu municipi per decidir i dissenyar intervencions dirigides a la millora de la salut de la població.

Com a novetat en aquesta edició s’ha inclòs una part pràctica que va consistir en treballar en grups reduïts a través d’aules virtuals. En allà s’hi formulaven un seguit de preguntes com per exemple “Quina malaltia de l’aparell circulatori va provocar més hospitalitzacions en dones l’any 2021?” o “Quin tipus d’accident va ocasionar més víctimes dones de 65 anys o més l’any 2016?”.

D’aquesta manera es provocava als participants a navegar pel quadre de comandament fins a descobrir la resposta. Va ser enriquidora i va permetre als assistents posar en pràctica la part teòrica prèviament explicada i així consolidar els coneixements adquirits.
Al 2024 es preveu fer dues noves edicions d’aquesta activitat formativa. 
 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #133 - Novembre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS