Butlletí Bibliosfera
novembre 2022 - #164

Destaquem

Viatjant a través de les novel·les

Amb l’objectiu de promoure la lectura i el diàleg a través de les noves tecnologies, la Xarxa de Biblioteques de Cornellà ha engegat la comunitat lectora virtual “Ciutats Literàries” conduïda per l’escriptora Anna Maria Villalonga. L’eix temàtic del club de lectura són novel·les que transporten els seus lectors a diferents ciutat del món i la interacció entre lectors i conductors es fa a través de Tellfy, una app de comunicació instantània.

La comunitat lectora està conduïda per Anna Maria Villalonga, és escriptora, crítica de literatura i cinema, traductora, investigadora i professora de literatura catalana a la Universitat de Barcelona. A més, es compta amb el suport de la biblioteca que facilita el préstec dels llibres i ofereix l’ajuda tècnica que es pugui necessitar.

Les inscripcions es realitzen directament a través de l’aplicació Tellfy, disponible per a Android i Apple. Només cal descarregar-la al mòbil o tauleta, buscar la comunitat “Ciutats literàries”, triar l’opció per a sol·licitar la participació i esperar que us confirmin l’ingrés. Una vegada es forma part de la comunitat, ja es té accés a totes les informacions, es pot conversar, intercanviar anècdotes i fins i tot participar en l’elecció de l’itinerari de lectura.

La coordinació del funcionament d’aquesta activitat es realitza des de la Biblioteca Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

Més informació:

Newsletter: Bibliosfera
Newsletter number: #164 - novembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web