Butlletí Bibliosfera
abril 2023 - #169

Recursos

Fons especial Parc de la Serralada de Marina

Ubicat a la Biblioteca Elisenda de Montcada, a Montcada i Reixac, el Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina ha elaborat un blog en què de manera molt gràfica es pot consultar tot el fons bibliogràfic relacionat amb el Parc. Entre d’altres, s’hi apleguen nombroses guies, contes, monografies així com els volums corresponents a les Trobades d’Estudiosos.

En el blog de les biblioteques de Montcada que s’ha elaborat des del Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina es pot accedir de manera ràpida i fàcil a les nombroses publicacions relacionades amb el Parc, que s'enllacen al catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona per facilitar-ne la consulta i préstec. Així, entre molts d'altres documents, els visitants hi trobaran guies amb presència del Parc de la Serralada de Marina com Descobreix el patrimoni arquitectònic dels nostres parcs, Rutes de flora i fauna, Rutes de patrimoni arquitectònic; el conte La Xara i el Pau i la noia de la fona: el Parc de la Serralada de Marina i la resta de la col·lecció; o publicacions naturalístiques i temàtiques com Papallones diürnes de la Serralada de Marina.

El Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina es troba situat a la Biblioteca Municipal Elisenda de Montcada i forma part de la xarxa de centres de documentació de la Xarxa de Parcs  Naturals. L’objectiu de l’equipament és centralitzar tota la documentació que existeix en relació amb l’espai natural protegit així com també la informació i publicacions sobre temes culturals, patrimonials, científics i de gestió i atendre la demanda d'estudiosos, investigadors, entitats i centres educatius sobre l'espai natural.

També dona suport a estudis i investigacions que duu a terme l'òrgan gestor del Parc, promou programes de divulgació i informació sobre l'espai natural i ofereix informació sobre recursos, per exemple, publicacions, itineraris i programes pedagògics i culturals, entre d’altres. 

Newsletter: Bibliosfera
Newsletter number: #169 - abril 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web