Butlletí l'Aparador
18 d'octubre de 2017 - #130

Món associatiu

Jornada: "Els aliments ecològics-biològics"

Font: Arxiu UCC

Font: Arxiu UCC

La jornada, organitzada per la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, forma part d'un conjunt d'actes amb la temàtica de l'alimentació i salut responsable que se celebren, bimensualment, els darrers divendres.

Es va ressaltar que actualment la seguretat alimentària ha estat un dels camps on més s’ha avançat, poden afirmar que en general els productes alimentaris són molt més segurs i, especialment, els ecològics i biològics.

Altre dels temes va ser els costos de producció i el mercat d’aquest tipus de productes. S’ha destacat que aquests són més cars i es va relacionar amb els alts costos de producció i unes vendes reduïdes. Aquest mercat reduït pot ser conseqüència d’una manca de cultura/informació per part de les persones consumidores sobre la traçabilitat dels productes ecològics.

Es va parlar de les marques ecològiques, el màrqueting i la seva imatge social, així com la necessitat de conèixer les necessitats i preferències de les persones consumidores per tal de crear nous productes, respectant i enfortint la vinculació amb el territori (km 0).

Newsletter: L'Aparador
Newsletter number: #130 - 18 d'octubre de 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum