Font: Arxiu UCC
La jornada, organitzada per la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, forma part d'un conjunt d'actes amb la temàtica de l'alimentació i salut responsable que se celebren, bimensualment, els darrers divendres.
Es va ressaltar que actualment la seguretat alimentària ha estat un dels camps on més s’ha avançat, poden afirmar que en general els productes alimentaris són molt més segurs i, especialment, els ecològics i biològics.Newsletter: L'Aparador
Newsletter number: #130 - 18 d'octubre de 2017
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum