Butlletí l'Aparador
31 de desembre de 2023 - #196

Xarxa Local de Consum

Sabadell: projecte de Joguines Responsables

L’Ajuntament de Sabadell treballa amb una proposta de consum conscient: l’intercanvi de joguines, adreçat als infants. Existeixen alternatives de consum que ens permeten accedir a les joguines d’una manera més conscient i responsable, l’Ajuntament de Sabadell convida a organitzar una de les propostes més divertides i interessants: l’intercanvi
 

Actualment i, en especial, en aquestes dates nadalenques, el consum de jocs i joguines esdevé insostenible: tenir moltes joguines i de poca qualitat, joguines que venen de l’altra punta del món, joguines que es llencen amb pocs usos, impossibles de reciclar per la barreja de materials, entre d’altres.

Afortunadament, existeixen moltes alternatives de consum que ens permeten accedir a les joguines d’una manera més conscient i responsable i, en aquesta ocasió, us convidem a organitzar una de les propostes més divertides i interessants: l’intercanvi.

Enguany el projecte de les Joguines Responsables a Sabadell ha culminat amb un mercat d'intercanvi de joguines en una de les escoles participants en els tallers de les edicions anteriors, en total 135 joguines van ser intercanviades. Al llarg de tot el projecte, hi han participat 427 alumnes de diversos centres educatius que han realitzat diversos tallers, una guia de consum responsable de joguines i una exposició itinerant per diferents equipaments municipals.

Més informació

Newsletter: L'Aparador
Newsletter number: #196 - 31 de desembre de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum