Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2020-2021 -novembre

El kit CuEmE

El Kit CuEmE t’ajuda

Kit Cueme

Kit Cueme

Durant aquest primer trimestre, el Kit ofereix un seguit de recursos per treballar les fases inicials del projecte. Una proposta de taller per tal que els tècnics municipals de promoció econòmica expliquin l'alumnat què és una cooperativa. El professorat trobarà una dinàmica per treballar les habilitats emprenedores a l'aula. Finalment els alumnes, trobaran materials que els ajudaran a emplenar la documentació necessària per a la creació de la cooperativa. [Llegiu més]

El recurs Què és una cooperativa del Kit, és una proposta de taller associat a la fase 1 (Constitució) que proposa que el tècnic de promoció econòmica faci una xerrada amb l’alumnat per explicar el tipus de societats que hi ha, les característiques d’una empresa cooperativa, els valors cooperatius, etc.  Donada la situació actual generada per la COVID19, aquest curs 2020-21 us convidem a explorar alternatives de presentació virtual o en línia d'aquest taller.

El recurs Les habilitats de la persona emprenedora és una dinàmica de la fase 0 (Preparem-nos per emprendre) orientada a treballar el conjunt d’habilitats i actituds associades a la competència emprenedora, amb l’objectiu que els nens i nenes puguin conèixer com estan en relació a aquestes habilitats i actituds. D’aquesta manera, a l’hora de constituir la cooperativa, i avançar en el procés, cadascun tingui elements per saber on pot aportar més i on podria millorar.

Gràcies al recurs Constituïm la cooperativa els nois i noies trobaran les plantilles per poder complimentar tota la documentació necessària per constituir una cooperativa (acta de constitució, estatuts...). 

Newsletter: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Newsletter number: #3 - Curs 2020-2021 -novembre

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X