Butlletí Diari de Cultura
19 de gener de 2024
Premi Frederic Roda 2024

Política de privacitat

Les vostres dades personals seran tractades per la Diputació de Barcelona per donar resposta a la vostra subscripció en aquest butlletí electrònic, oferir-vos informació institucional i de difusió de les activitats dels ens locals i de la pròpia

Diputació, en base a una missió realitzada en l’interès públic i amb el vostre consentiment, en el cas que us hagueu subscrit, o per mantenir les relacions institucionals, en el cas dels electes i càrrecs directius.

Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran en tant no us doneu de baixa de la subscripció o en finalitzar la vostra relació institucional.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició al seu tractament, en els termes inclosos a la legislació vigent, a través de la Seu electrònica de la Diputació de Barcelona o bé, presencialment o per correu postal, a les oficines de registre.

D’altra banda, us fem saber que utilitzem el Google Analytics per a la recollida d'estadístiques. Amb la finalitat d’anonimitzar la vostra adreça IP, la Diputació de Barcelona té activada l’opció Anonymize IP, incorporada pel propi sistema, que emmascara els tres darrers dígits d’aquesta adreça convertint-los en zeros, d’aquesta manera Google no rebrà cap dada personal i no podrà identificar-vos.

Posem a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades, dpd@diba.cat, que resoldrà qualsevol consulta o queixa que li formuleu sobre la vostra privacitat.

Tot i que creiem que per aquesta via us hem resolt qualsevol qüestió relacionada amb la vostra privacitat, si ho creieu oportú, podeu presentar una reclamació a través de la web de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis de Cultura
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187 - Recinte Escola Industrial, Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 271
gs.cultura@diba.cat
www.diba.cat/cultura

Twitter Youtube Facebook Instagram