Butlletí educ@diba
20 de febrer 2023 - #284

El projecte Coach arriba als joves del Centre Municipal de Formació d’Adults L’Olivera de Sant Quirze del Vallès

Presentació del projecte Coach

Presentació del projecte Coach

Els mesos vinents, estudiants del programa de formació i inserció (PFI) d’auxiliar de manteniment i muntatge d’equips informàtics i del curs de preparació per a les proves de grau mitjà del Centre Municipal de Formació d’Adults L’Olivera de Sant Quirze del Vallès participaran en el projecte Coach de la Fundació Èxit. Aquesta experiència s’emmarca en el conveni de col·laboració que la Diputació de Barcelona ha signat amb l’entitat en l’àmbit de les Noves Oportunitats Educatives NOE 4.10.

El projecte Coach de la Fundació Èxit facilita als joves que estan cursant un PFI o altres recursos de continuïtat educativa un contacte amb el món laboral, a través de voluntaris que els orienten i motiven per continuar els seus itineraris formatius.


El 9 de febrer passat, es va fer un primer acte de presentació del projecte als 70 joves de Barcelona, Esplugues i Sant Quirze que hi participaran. A la trobada es va parlar dels valors que hauran d’orientar la participació en el projecte i el lema que compartiran. 


En una segona trobada el 23 de febrer, els alumnes participants rebran la visita dels voluntaris que els acompanyaran en el procés d’orientació, el qual els acostarà al món del treball i de l’empresa.


El Centre Municipal de Formació d’Adults L’Olivera, que enguany compleix 40 anys, forma part de manera activa de la Xarxa d’Escoles Municipals de Persones Adultes que impulsa i dinamitza la Diputació de Barcelona.

Newsletter: Educ@diba
Newsletter number: #284 - 20 de febrer 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Gerència de Serveis d'Educació
C/Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1ª pl.
08036 Barcelona
T. 934 022 263
https://www.diba.cat/educacio
Butlletins anteriors
Podeu adreçar-vos a:
gsed.educacio@diba.cat

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual