Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2020 - #105

Habitatge

L’Oficina d’Habitatge estrena un nou portal per oferir informació sobre rehabilitació a la ciutadania

Pere Pons, diputat de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals va presentar el nou portal web de l’Oficina d’Habitatge “reHabilitem”.

Aquest portal conté recursos especialment adreçats a la ciutadania i té l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància i els beneficis de la rehabilitació.

A la web s’hi respon a preguntes com “Què és la rehabilitació”, “Per què rehabilitar?”, o “Qui em pot ajudar?” que volen difondre els avantatges de la rehabilitació i facilitar la informació a totes les persones que hi estiguin interessades.

A través d’aquestes preguntes, i utilitzant un llenguatge entenedor i sense tecnicismes, el web mostra els beneficis que la rehabilitació pot oferir als particulars, com l’increment del confort, uns habitatges més saludables, la millora de l’eficiència energètica o la revaloració d’habitatges i edificis. El web també explica els beneficis col·lectius de la rehabilitació, des de la reducció d’emissions, a la dinamització econòmica del sector de la construcció, passant per la regeneració urbana i la millora del parc edificatori.

El portal, que ja es pot consultar a l’enllaç www.diba.cat/rehabilitem, també dona a conèixer els instruments i els agents que participen en el procés de rehabilitació i durant els propers dies anirà incorporant nous continguts per promoure la rehabilitació dels edificis d’habitatges i fer-los més segurs, més saludables, més confortables, més accessibles i més sostenibles.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #105 - Desembre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua