Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2020 - #105

Urbanisme

Seva ja disposa del Document de Diagnosi i estratègies d’actuació urbanística per a la regularització de les urbanitzacions

El document tècnic aprofundeix en l’estat d’execució i en el desenvolupament del planejament urbanístic de cinc urbanitzacions.

El municipi de Seva, situat a la comarca d’Osona, amb una població de 3.519 habitants i una extensió de 30,7 km2, disposa d’un Pla d’ordenació urbanística municipal aprovat a l’any 2006 que classifica aquestes urbanitzacions com a sòl urbà. La finalitat d’aquest document tècnic és establir unes bases d’actuació per a la regularització de les urbanitzacions del Muntanyà, Perafita, Can Garriga, El Pinós i Serrabardina.

El document s’ha elaborat en dues fases de treball, a la primera es va realitzar una anàlisis de les figures de planejament derivat tramitades, de l’estructura de la propietat, de la situació jurídica de les finques i mitjançant inspeccions visuals s’ha fet una valoració de l’estat i la cobertura dels serveis i de la pavimentació. En aquesta anàlisi també s’han tingut en compte altres aspectes relacionats amb la protecció ambiental, de riscos naturals o tecnològics, de l’existència de recursos de protecció o seguretat, etc.

La segona fase del treball conté la diagnosi dels continguts d’anàlisi prèviament desenvolupats així com la identificació d’estratègies conjuntes d’actuació de les urbanitzacions i la valoració de les alternatives possibles. El document proposa un conjunt d’actuacions comunes per a totes les urbanitzacions i un altre conjunt per a deu àmbits de parcel·les. Per últim, en el document es realitza una valoració econòmica i una planificació temporal de totes les estratègies proposades.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #105 - Desembre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua