Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2021 - #107

Cursos i jornades

Nou espai de la XSLH sobre els “Aspectes pràctics de la llei de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge”

L’Oficina d’Habitatge va organitzar el 18 de març la primera edició d’aquest any dels Espais de la Xarxa de Serveis Locals d’Habitatge.

La sessió duia per títol “Aspectes pràctics de la llei de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge” i tenia com a objectiu que el personal que presta els serveis locals d’habitatge conegui en profunditat la Llei 11/2020, de 18 de setembre, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge, la coneguda com llei catalana de contenció dels lloguers. Durant el webinar també es va obrir un espai de debat per a resoldre dubtes interpretatius en l’aplicació d’aquesta norma.

La sessió va comptar com a ponents amb el director operatiu per a la Coordinació dels Sistemes d’Informació i Atenció Ciutadanes de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Xavier Roig Zabaleta, i amb Mar Escutia Abad, advocada del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, que van confrontar raonaments jurídics en relació aquesta llei .

El webinar va comptar amb la participació de setanta-set persones que treballen a les oficines locals d’habitatge dels ens locals de la demarcació de Barcelona. Els participants van intervenir activament a la sessió, formulant nombroses preguntes en relació a l’índex de referència de preus del lloguer, a la declaració d’àrea amb mercat d’habitatge, al procediment sancionador i altres dubtes concrets fruit de la seva activitat professional assessorant a la ciutadania des de les diferents oficines locals d’habitatge.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #107 - Maig 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua